A internet sobre el rap hi podem trobar moltes coses:

Sobre musica: de música Rap se'n pot trobar a totes les pàgines que ofereixin música gratuïta com per exemple el youtube.
Sobre roba: quan algú que mai ha estat dins del món de rap no sap ben bé com vestir-se, però a aquesta pagina web hi trobarem roba de tot tipus de marques per escollir i visualitzar la roba.
Sobre foros: hi ha molts foros sobre rap i alguns d'ells són falsos i només les creen per posar-te un virus dins l'ordenador, però una pàgina que si és del tot segura i no t'entrarà cap virus es la hhdirecto.
Sobre imatges: D'imatges sobre la música rap en podem trobar a tot arreu, un dels llocs més visitats i que ha rebut més entrades i descarregues de imatges és al google.
Sobre videos: un dia vaig entrar a una pàgina web d'aquestes rares i vaig trobar molts bons videos sobre rap, per veure la pàgina clickeu aquí.
Sobre concerts: a molts pocs llocs es poden trobar dates reals sobre els concerts dels grups de rap, però aquí si que en trobareu i tots reals.
Sobre noticies: de notícies sobre rap no se'n troba aqualsevol lloc, als diaris no acostuma asortir-ne de notícies relacionades am el rap i molt menys a les revistes. Però una pàgina web que sé segur que en trobareu es aquí.

Moltes Gràcies.  =)

divendres, 12 de març del 2010 Posted in | | 0 Comments »

One Responses to "A internet..."

Write a comment